Uzbekistan

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Uzbekistan

Некретнина на продају у Узбекистану

Узбекистан је средњоазијска држава, бивша совјетска република. Познат је по џамијама, маузолејима и местима повезаним са Путем свиле, древним трговачким путем који је Кину повезивао са Средоземним морем. У Самарканду, најважнијем граду на путу, налази се Регистан: важан пример исламске архитектуре. На северу се граничи са Казахстаном, на истоку са Киргистаном и Таџикистаном, на југу са Авганистаном и Туркменистаном; заједно са Лихтенштајном једина је држава на свету која има двоструко море без излаза на море, то јест да нема излаз на море и да се граничи са државама које такође немају излаз на море. Тошкент је главни град Узбекистана.

Ако желите да купите некретнину на продају у Узбекистану, главни град Узбекистана улаже у један од највећих пројеката некретнина и урбане обнове на свету. Међународни пословни центар града Ташкента, који је одобрила узбекистанска влада у јулу 2017. Простире се на површини од 80 хектара у центру највећег узбекистанског града. Велики урбани пројекат изазвао је интересовање међународних компанија и инвеститора у некретнине, а такође може бити важна покретачка снага за туризам. Генерални план града Ташкента укључује изградњу модерних зграда за канцеларије, хотеле, стамбене четврти, конференцијске сале, хипермаркете, тржне центре и пешачке зоне.

Тржиште некретнина у Узбекистану углавном је стагнирало током последње деценије, под утицајем погоршања економске ситуације и пословне климе у земљи. Треба напоменути да се ситуација тренутно брзо мења и са либерализацијом целокупне економије очекује се да ће тржиште некретнина почети да се препорађа у блиској будућности.

Страни инвеститори су наишли на потешкоће при куповини имовине на продају у Узбекистану, јер је тешко добити овлашћење за претварање узбекистанског сома у америчке доларе у износима потребним за репатријацију. У Узбекистану није постојало алтернативно легално тржиште за инвеститоре који су желели да пребаце средства у иностранство. Ово је посебно погоршао тотални недостатак страних инвеститора на тржишту.

Недостатак страних инвестиција значио је да су тржишна кретања вођена локалним и сезонским факторима. Мали локални инвеститори и даље су једини преостали играчи на тржишту који настоје да вредност чувају у својини, а не у ризичном и неефикасном банкарском систему.

Очекује се да ће наставак економских реформи, побољшана економска клима и либерализација размене валута обезбедити да тржиште некретнина буде међу првим класама имовине које треба опоравити. Тржиште карактерише недовољна историјска понуда адекватних стамбених и пословних некретнина за продају у Узбекистану. Након значајне корекције цена, тржиште некретнина има солидне основе за раст и атрактивне процене. Странци и држављани других региона земље који купују некретнину на продају у Ташкенту могу добити боравишну дозволу након куповине имовине на продају вредне најмање 100.000 америчких долара. То је постало могуће након недавних законских промена.

  •  
    Пресељење у Узбекистан. Емигранти и живе у Узбекистану.

      Смјештен у средишњој Азији, без приступа мору, главни јунак дана је заиста јединствена нација, која ће вас сигурно изненадити. Говоримо о Узбекистану. Врло добро знамо да су у данашње време најпожељније дестинације друге, али можемо вас уверити да су у овом случају изненађења која се могу са ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 43438

Prodaja Четворособан стан, Uzbekistan, Taškent, Taškent, Nukus Str

48,407,900.55RSD
Prodaja
Четворособан стан

180 m²
Четворособан стан у луксузном округу Ташкента (Миробадски округ) са балконом, 180 м2, на 2. спрату престижне 7-спратне циглене куће, грејани под, пост...
ПРОДАЈА савремени аутоматски хидропонски стакленик ПРОДАЈНА ЦЕНА: 1.000.000.- УСД Место уградње: Узбекистан – град Џиза Укупно земљиште: 4 хектара...
Cod. 2118

Prodaja Трособан стан, Uzbekistan, Taškent, Taškent, center

4,088,854.00RSD
Prodaja
Трособан стан

80 m²
Прекрасан стан у центру, са 6 соба, клима, панорамски балкон, југозападна позиција, подрум. Да се ​​делимично реорганизује.
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB